Toen we in 2015 voor het eerst onze deuren opende hadden we nooit durven dromen dat Double B zou zijn wat het nu is. We zijn enorm gegroeid als restaurant en als team. Waar we destijds plek boden aan zo’n 100 gasten kunnen we, door het betrekken van de 3 extra zalen op de 1e etage, nu bijna 200 gasten ontvangen.

Talloze verjaardagen, eindejaarsfeesten, bedrijfsborrels, vrijgezellenfeestjes en zelfs diner met chef op locatie verder zijn wij nog iedere dag bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen. Wat we nooit zullen vernieuwen en wat niet te verbeteren valt zijn de hits van Elvis en Johnny Cash, die we blijven draaien. Aangevuld met Eddie Vedder, Aretha Franklin, Guns N’ Roses en nog veel meer van onze favorieten.

We begonnen met een simpele visie om met comfortfood ervoor te zorgen dat je lekker kan blijven hangen bij ons in het café. Het is uitgegroeid tot iets wat wij ons niet konden voorstellen. En terwijl we blijven groeien, zijn we nog altijd toegewijd aan drie hele essentiële dingen:

Onze producten zo vers mogelijk en van een top kwaliteit betaalbaar te houden.

Ons steentje bijdrage in Leeuwarden door middel van deelname aan evenementen en sponsoring aan verschillende sportclubs, waaronder de trots van Leeuwarden: S.C. Cambuur.

En voorop zal altijd blijven staan dat we lol hebben in hetgeen dat wij het liefste doen en dat is het mooiste vak van de wereld uitoefenen.

Het verborgen pareltje van de stad is toch wel onze binnentuin. Hier hebben wij nog eens plek voor ruim 100 gasten om in de zomermaanden te genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben.

Omdat er niets zo veranderlijk is als het weer is het bij ons niet mogelijk om een plekje op het terras te reserveren. Reserveringen zullen altijd binnen klaar staan en waar mogelijk verplaatsen we jullie met alle liefde naar buiten.

Met twee verdiepingen, zes zalen, twee bars en meer dan 175 zitplaatsen is Double B perfect voor alle gelegenheden.

Niemand houdt toch van een saai feestje? Of het nu een avondje uit met vrienden, een familiefeest, een verjaardagsfeestje, een zakendiner is… Bij ons is elke partij maatwerk.

Check onze arrangementen en neem contact met ons op.